taart laten maken alkmaar
Over mij De plek voor jouw op maat gemaakte taart.
Mijn naam is Annet van der Plas, woonachtig in Alkmaar. Via deze site wil ik jullie graag mijn hobby laten zien, namelijk het maken van taarten! In 2010 ben ik begonnen met deze superleuke hobby. In het begin maakte in mijn taarten alleen voor familie, maar al snel volgden er bestellingen voor vrienden, collega's, kennissen en vrienden van vrienden. Ik heb alle 4 de Wilton cursussen gevolgd en heb hiermee het Four Star Certificate van Wilton behaald. Hierdoor kan ik onder andere spuittechnieken met icing buttercream en royal icing toepassen en. je taart versieren met bloemen en versieringen van gumpaste en fondant.
Aafke's' Taarten Home.
Eigenlijk is het altijd tijd voor taart, voor een verjaardag, bruiloft, jubileum., geboorte of andere gelegenheid voor een feestje. Mijn naam is Aafke van Dijk, ik woon in Oudkarspel, Gemeente Langedijk. regio Heerhugowaard, Alkmaar en Schagen, maar ben ook geregeld in Zaandam.
Taart bestellen Alkmaar.
s Avonds maakt onze bakkerij jouw taart en vervoert deze s nachts naar depots om zo vroeg en vers mogelijk in Alkmaar te bezorgen. Paasstol 950 gram. Ronde Cadeau Taart. Wil je iets anders laten bezorgen in Alkmaar dan kan dat ook.
Taarten bestellen Alkmaar Ontwerpjedroomtaart.nl.
Maar misschien heb je geen tijd of ben je op zoek naar inspiratie? Kijk dan in ons uitgebreide assortiment voor alle verjaardagstaarten, personaliseer jouw taart en bestel jouw taart direct online! Maar misschien heb je wel al je oog op een prachtige verjaardagstaart laten vallen. Vraag dan nu eenvoudig een offerte bij ons aan. ALLES IS MOGELIJK. Heb jij een eigen idee of een specifieke wens? Wij kunnen alle soorten taarten maken en leveren, graag nodigen we je uit om contact op te nemen met onze klantenservice om jouw wensen te bespreken. Je kunt het nog zo gek nog niet bedenken, wij kunnen alle taarten in Alkmaar leveren.
Taartentoco Voor al jouw taarten, cupcakes, taartbenodigdheden en meer!
Bestel een Taart of Cupcakes. Welkom bij Taartentoco. Cupcakes en Taarten. Bij ons kunt u allerlei soorten cupcakes en taarten bestellen. Taarten kunnen vanaf 10 tot 120 personen en in het door u. Klik hieronder op de knop. Workshops en kinderfeestjes.
Taart van Nel Home.
Hoezo dat hartje? Om je te laten weten dat elke taart met liefde wordt gemaakt en dat God onvoorwaardelijk van alle mensen houdt! Enjoy and God bless! Hoe werkt het? De hierboven vermelde data zijn niet beschikbaar voor boekingen. Wilt u een reservering doen voor een datum in de verdere toekomst, neem dan via mail contact op.
Home.
Je kunt het zo gek niet bedenken of ik kan er een heerlijke taart van maken. In oktober 2014 ben ik verhuist naar Sint Maarten gemeente Schagen, reden voor mij om een nieuwe site, met uiteraard een nieuwe naam, op te zetten.
Cupcake Co. de lekkerste taarten en cupcakes. Cupcake Co. de lekkerste taarten en cupcakesCupcake Co.
Het maken van taarten blijft onze core business, de webshop is een mooie aanvulling op het geheel en hebben wij als Cupcake Co u als klant meer te bieden. Gezien het feit dat wij niet als fysieke winkel maar o.a als webshop verder gaan zijn de persoonlijke gesprekken aangaande uw bruidstaartbestellingen op een locatie die u zelf aangeeft. Overige thema/kindertaarten kunt u ook per e-mail zie contactformulieren of telefonisch bestellen: 072-5127311. 06-55881102 Bruidstaartbesprekingen zijn natuurlijk ook mogelijk op de locatie waar het feest zal plaatsvinden, dat is een keuze die u heeft. In een straal van 10 km Alkmaar bezorgen wij uw bruidstaart geheel GRATIS!
Kaatje Fondant Home.
kindertaart, verjaardagstaart, communietaart, geboortetaart, bruidstaart, cupcakes, bedrijfstaart, Langedijk, Dirkshorn, Schoorl, Bergen, Oudkarspel, Heiloo, Schagen, Warmenhuizen, Alkmaar, Heerhugowaard, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk, Tuitjenhorn, droomtaart, Nijntje, Bumba, Spiderman, Hello Kitty, cake, taart, workshop, taartworkshop, Frozentaart, logo taart, logo chocolade, basis workshop, Hoorn, Waarland, dripcake, candycake, candy.
Hunniebie.nl Wie ben ik?
Ik woon in Langedijk regio Heerhugowaard, Alkmaar, Schagen, maar ben ook geregeld in Amstelveen/Aalsmeer, dus bezorg daar evt ook. Al voor een lange tijd was het mijn hobby om taarten te maken, vooral voor mijn eigen drie kinderen op hun verjaardagen nu 12, 10 en 8. Sinds 2010 ben ik begonnen met het taarten maken op bestelling. Op deze site kunt u fotos zien van de taarten die ik gemaakt heb, om een beetje een idee te krijgen van wat u kunt verwachten mocht u een taart bestellen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor taart laten maken alkmaar