high tea bergen op zoom en omgeving
De Teerkamer Grote Markt 13, Bergen op Zoom 0164 239345.
Hèt trefpunt voor jong en oud in hartje Bergen op Zoom. Een Unieke horecagelegenheid met een concept voor de oudere jongeren en jongere ouderen. Kortom voor ieder wat wils. Wij hebben onze menukaart aangepast! Bekijk onze nieuwe Ontbijtkaart, Lunchkaart en Dinerkaart Online!
Restaurants in Bergen op Zoom met high-tea Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Bergen op Zoom met high-tea. Alle Restaurants in Bergen op Zoom met high-tea. Uit eten in Bergen op Zoom? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
high tea locaties in bergen op zoom.
THE OLD BAKERY. The Old Bakery is een trendy en gezellig lunchrestaurantje in het centrum van Bergen op. Zoom waar je heerlijk kunt lunchen en kunt genieten van een vers bereide High Tea. Dit is namelijk de specialiteit van The OLd Bakery.
High tea restaurants in Bergen op Zoom IENS.
Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Bergen op Zoom /. High tea restaurants in Bergen op Zoom. High tea restaurants in Bergen op Zoom. 18 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants. Pop De beste deals.
Brasserie de Berk lunchen lekker en altijd vers.
Intro the Old Bakery Bergen op Zoom lunch en high tea the Old Bakery Bergen op Zoom glutenvrij.
Lunch en high Tea. Je loopt er langs en de geuren van huisgemaakte scones, cheesecake, heerlijke koffie en gezelligheid komen je tegemoet. Het is de geur van the Old Bakery. Sinds 2007 gelegen nabij de Grote Markt in Bergen op Zoom, vind je ons heerlijke knusse lunch restaurant.
High Tea Brasserie de Berk.
Een uitgebreide selectie thee! Leuk om in gezelschap van een aantal vrienden en/of vriendinnen te genieten van een meer dan fraaie High Tea. We starten met een hartig voorafje, hierna volgt een. uitgebreid assortiment van hartige en zoete lekkernijen 1850, p.p.
HighTeaWereld 7 locaties gevonden in Bergen op Zoom.
Ontdek onze verrassende high tea en geniet van de origineel Engels huisgemaakte lekkernijen. Grote Markt 29 4611 NT Bergen op Zoom. Bij De Teerkamer kunt u heerlijk uit eten met een ruime keuze aan gerechten voor uw lunch en diner.

Contacteer ons

Resultaten voor high tea bergen op zoom en omgeving