tea time echten high tea
High tea bij het Engelse theehuis Tea Time High Tea Vriendinnen.
Midden in het Drentse landschap, op een prachtig stukje grond, staat het Engelse theehuis van Bert Boer, met de toepasselijke naam Tea Time. Hoewel Bert al zon 20 jaar high teas serveert, is het theehuis pas sinds 2012 in de witte villa in Echten gevestigd.
Tea Time Startpagina Facebook.
Stichting Akka's' Ganzenparadijs. Plaatsen Echten, Drenthe, Netherlands Cafe Tearoom Tea Time. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies. Vertel mensen wat je ervan denkt. 25 december 2017. Ik probeerde 45, ster te geven, maar dat lukte helaas niet. De reden voor de halve ster aftrek: de sandwiches vielen een beetje tegen anders vijf sterren met een griffel. Verder is het er namelijk h eerlijk vertoeven; de entourage incl. serveerste rs in klassiek toilet, de sfeer, de theeën, de scones en de ENG mini pastries Tea Time is top. Janny Luitjens-ten Hoor. 25 september 2017. Met de buufjes gisteren high tea gehad.
Openingstijden Tea Time Ruinerweg 4 in Echten Drenthe.
De vestiging van Grand Café Het Huis met de Duivengaten die het meest in de buurt ligt van de aan de Ruinerweg 4 is de Grand Café Het Huis met de Duivengaten aan de Alteveerstraat 1. Meer café in Echten Drenthe Bedrijven in de buurt van Tea Time Ruinerweg 4 in Echten Drenthe.
Tea Time in Echten Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Zeer regelmatig bezoek ik Tea Time en kon het iedereen aanbevelen. Na vandaag zal ik dat niet meer doen en dit was dus ook mijn laatste bezoek. Ontzettend jammer want ik ging altijd met veel plezier heen. De service krijgt van mij een 5 en dit zegt niks over de bediening want deze was vriendelijk. Datum van je bezoek: 3 okt. Vandaag bij toeval hier terecht gekomen. We werden niet teleurgesteld! Heerlijke sandwiches en een prima Jasmijn thee. Op het terras was het prima zitten in ruime stoelen. De cadeaushop leverde een fraaie pimpelmees mok op. De ontvangst en de bediening was uitstekend. We komen hier zeker terug. Datum van je bezoek: 23 jul. Gisteren met vriendinnen het theerestaurant bezocht. Het was prachtig weer, zodat we buiten op het terras konden zitten. De omgeving is schitterend. Bediening kon iets beter, we zaten wat lang op een tweede pot thee te wachten. De quiche was voortreffelijk, de sandwiches waren heerlijk. Een groot minpunt was dat het kraanwater 2.50 was. Datum van je bezoek: 8 mrt. Samen met vriendinnen genoten van een prima high tea in Echten.
Tea Time in Echten Eet.nu.
Wij waren op uitnodiging van vrienden bij Tea Time. Een prachtige villa in een landelijke omgeving. We werden gastvrij ontvangen en kregen uitleg over de Engelse tradities met betrekking tot high tea. Alles wat geserveerd werd was overheerlijk. Al met al boven verwachting! En zeker een aanrader! Eten drinken 9. Prijs / kwaliteit 8. 1 positieve stem 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Plaatsen met restaurants in de buurt van Echten.
Tea Time An English Tea Room in Drenthe.
Heerlijke high tea in gezellige ambiance. Hoe was uw bezoek? 7 december 2017. 5 5 1. We hebben genoten van de cottage pie en thee met carrot cake. En wat is alles gezellig versierd voor de kerst, daar is weer een hoop aandacht aan besteed! George's' Mum and Dad. Geef ook uw waardering. Photograph courtesy of. 15 mei t/m 15 september. Alle andere dagen. 10.00 tot 19.00 uur. 16 september t/m 14 mei. Wo t/m Vr. 12.00 tot 19.00 uur. 10.00 tot 19.00 uur. Keuken sluit om 1800: uur! Voor groepen wijken wij graag van genoemde tijden af. Voor feestdagen kunnen andere tijden gelden! Mis geen Seizoen Specials en abonneer u op onze nieuwsbrief. U ontvangt van ons een mail ter bevestiging. 7932 PD Echten. Tel: 0528 37 10 51. Groups and Parties. 2016 Tea Time Designed built by Pixelein.

Contacteer ons

Meer resultaten voor tea time echten high tea