tea rose high tea
Wallstreet Tearose.
Onze keuze voor een Schots / Engelse oriƫntatie is dan ook ingegeven door het feit dat in deze Tea en Lunchrooms exclusiviteit, kwaliteit van meestal zelf gemaakte producten en gemoedelijkheid hand in hand gaan. Onze Schots / Engelse georiƫnteerde keuken staat borg voor de exclusieve verzorging, van High Tea tot Haggis!
De lekkerste High tea in Vlissingen Tilly Rose de gezelligste High Tea en Lunchroom van Vlissingen.
Ga naar de inhoud. Workshops en meer. Zin een een speciale gelegenheid op de zondag bij Tilly Rose? Bel of mail ons voor de mogelijkheden. Onze nieuwe openingstijden.: Dinsdag: 1000: 1700.: Woensdag: 1000: 1700.: Donderdag: 1000: 1700.: Vrijdag: 1000: 1700.:
Zoet genot: 9 x high tea in Deventer indebuurt Deventer.
/a Pagina 1 / 9. Foto: Tea Rose. Bij het gezellige theehuisje Tea-Rose kun je genieten van een heerlijke high tea. Ze hebben zelfs een heuse high tea kaart met vier soorten teas van helemaal zoet tot helemaal hartig en combinaties hiervan.
Theedrinken bij The Wallstreet Tea-Rose in Deventer nsfavourites.
The Wallstreet Tea-Rose leent zich goed voor een vriendinnendag en high of afternoon tea. Struin hierna langs de curiosa en antiekwinkeltjes verderop in de straat en loop vooral even binnen bij winkels als De Vrije Vogel en Mooi, Leuk Lekker.
Leo Alexandra van Wallstreet Tea-Rose gaan er mee stoppen en zoeken een opvolger indebuurt Deventer.
Het concept van De Wallstreet Tea-Rose is uniek in Deventer en Leo hoopt dan ook dat een nieuwe eigenaar het concept behoudt. Familie Strik is eigenaar van het pand en zij zien ook het liefst dat het concept blijft bestaan.
The Wallstreet Tea-Rose, Deventer Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Ik heb hier een heerlijke high tea gehad met verschillende dingen. Ook voor mijn tante die een allergie had was alles perfect geregeld. Een fijne sfeer en waar je nog echt uit heel veel verschillende thee soorten kunt kiezen. Ik ben zelf. Bedank Anouschka Z. 28 september 2017 beoordeeld. Cream tea scones in Schotse sfeer. De Wall Street Tea Rose in de Walstraat in Deventer is een vertrouwde plek voor ons.
Tearoom The Wallstreet Tea-Rose in Deventer Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Datum van je bezoek: 31 aug. De lekkerste High Tea in de mooiste stad. De hele sfeer van Deventer maakt de stad tot een aangenaam verblijf. In verscheidene restaurants hebben wij een High Tea gedaan. De Walstreet Tea Rose steekt met kop en schouders boven de rest uit.

Contacteer ons

Meer resultaten voor tea rose high tea