high tea tea rose deventer
The Wallstreet Tea-Rose, Deventer Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Ik heb hier een heerlijke high tea gehad met verschillende dingen. Ook voor mijn tante die een allergie had was alles perfect geregeld. Een fijne sfeer en waar je nog echt uit heel veel verschillende thee soorten kunt kiezen. Ik ben zelf. Bedank Anouschka Z. 28 september 2017 beoordeeld. Cream tea scones in Schotse sfeer. De Wall Street Tea Rose in de Walstraat in Deventer is een vertrouwde plek voor ons.
dinnersite banner.
Zoet genot: 9 x high tea in Deventer indebuurt Deventer.
Dat kan op heel veel plekken in Deventer! Wij zetten dan ook een flink aantal perfecte high tea spots voor je op een rij. /a Pagina 1 / 9. Foto: Tea Rose. Bij het gezellige theehuisje Tea-Rose kun je genieten van een heerlijke high tea.
Tearoom The Wallstreet Tea-Rose in Deventer Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Datum van je bezoek: 31 aug. De lekkerste High Tea in de mooiste stad. De hele sfeer van Deventer maakt de stad tot een aangenaam verblijf. In verscheidene restaurants hebben wij een High Tea gedaan. De Walstreet Tea Rose steekt met kop en schouders boven de rest uit.
Leo Alexandra van Wallstreet Tea-Rose gaan er mee stoppen en zoeken een opvolger indebuurt Deventer.
Het concept van De Wallstreet Tea-Rose is uniek in Deventer en Leo hoopt dan ook dat een nieuwe eigenaar het concept behoudt. Familie Strik is eigenaar van het pand en zij zien ook het liefst dat het concept blijft bestaan.
Wallstreet Tearose.
High Tea Buffet. Sunday Roast Buffet. Welkom bij de The Wallstreet Tea-Rose. Sinds 18 december 1994 is onze Tea, Lunch en Partyroom gevestigd in de Deventer Walstraat. Al voor velen een straat die borg staat voor gemoedelijkheid en exclusiviteit. Een straat ook met sfeer waarin oude tijden kunnen herleven, wat tijdens onze jaarlijkse feesten dan ook extra wordt benadrukt.

Contacteer ons

Zoeken naar high tea tea rose deventer