kosten bruidstaart 50 personen
Meer informatie over bruidstaart prijzen en mogelijkheden Maaikes Taart.
Voorbeeld taart 50 personen 5, per persoon Totaal 50 x 5, 250., Meerprijs 3 lagen extra 15, Meerprijs 1x vierkant extra 5., Totale kosten taart 270., Optie 1: Deze roosjes zijn gemaakt van marsepein. Deze roosjes zijn een leuke versiering voor op je taart.
Prijzen.
Bruidstaarten trio vanaf 750, euro per persoon. Let op: sweet table kun je bestellen alleen in combinatie met de bruidstaart. Just desserts vanaf 200 euro 750-1050, euro pp. All inclusieve vanaf 450 euro 1050-1800, euro pp. À la carte sweets. Mini-cupcakes vanaf 150, euro per stuk. Cupcakes vanaf 275, euro per stuk. Handgerolde cake pops vanaf 250, euro per stuk. Mini pies vanaf 200, euro per stuk. We bieden individueel verpakte lekkernijen aan, zoals gedecoreerde koekjes, cake pops, macarons, chocolaatjes, brownie bites, cake jars, cupcakes, mini cakes en meer. Bedankjes zijn 2-10 euro per stuk. Een persoonlijk bedankt kaartje van jullie voor jullie gasten is ook mogelijk tegen een kleine meerprijs. Bezorgkosten zijn gebaseerd op afstand. Er geldt een minimale bestelgrootte afhankelijk van de afstand. Amersfoort: 10 euro. LeusdenSoest, Hoevelaken, Bunschoten, Nijkerk, Barneveld: 15 euro. Utrecht, Hilversum: 20 euro. Amsterdam: 40 euro. Overige locaties op aanvraag. Afhalen in Amersfoort is altijd gratis. Taart plateau huur. Een taart plateau is net als de perfecte schoenen bij je mooiste jurk, het maakt het plaatje compleet. Bij Gebakkerij kunnen jullie een taart plateau huren, die perfect bij jullie taart past. Kosten zijn vanaf 750, euro per taart plateau per week een borg.
Wat kost een bruidstaart? Cakes by Jantine.
Wat kost een bruidstaart? De prijs van een taart wordt bepaald aan de hand van het aantal personen, de gekozen vulling en de complexiteit van het ontwerp. Deze prijzen zijn inclusief de kennismaking/ontwerp excl. proeverij, bezorging, opbouwen van het gebak op locatie en het gebruik van taartplateaus en/of sweet table accessoires. Bij Cakes by Jantine heb je al een bruidstaart vanaf 450, per persoon voor een enkel laags taart en vanaf 550, per persoon voor een stapeltaart. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een aansnijtaartje aangevuld met cupcakes vanaf 3, te serveren. Wil je daarnaast veel handwerk zoals handgemaakte suikerbloemen en bijvoorbeeld kant, dan wordt daar een meerprijs voor berekend. Wil je weten welk bedrag je ongeveer moet begroten voor je bruidstaart? Neem het aantal mensen x 450, voor een enkel laags taart of 550, voor een stapeltaart. Dus stel je hebt 50 gasten en je wilt een stapeltaart: 50 x 550, 275.,
Benieuwd naar kosten bruidstaart? Welkom bij Jan Banket.
De kosten van een bruidstaart zijn niet eenduidig neer te zetten. We zullen hieronder een aantal richtlijnen geven met betrekking tot de prijs van een bruidstaart. Bruidstaarten prijs en overzicht mogelijkheden. De belangrijkste vraag is voor hoeveel personen de bruidstaart geschikt moet zijn.
Kosten van een bruidstaart. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter.
Als u in ons fotoalbum met bruidstaarten kijkt ziet u een aantal mooie voorbeelden van taarten die allemaal rond deze prijs waren. Waar zijn de kosten van afhankelijk? De prijs van een bruidstaart wordt grotendeels bepaald door de hoeveelheid handwerk die er in gaat zitten. Zo kunt u zich waarschijnlijk wel voorstellen dat zon taart simpelweg meer tijd kost dan bijvoorbeeld een strakke bruidstaart. Ook is het zo dat een taart voor relatief weinig personen vaak wat eenvoudiger is.
Prijslijst Taart van Manja!
50 personen rond 30 cm 25 cm 20 cm. 3-D taarten kosten in principe 350, euro p.p. en worden gemaakt vanaf minimaal 10 personen, echter is het exacte aantal personen en de exacte prijs van de taart altijd afhankelijk van het model waarin de taart gemaakt moet worden.
CakeWish Prijslijst.
want in een taart van CakeWish zit gemiddeld 6-8 uren handwerk. Bruidstaarten hebben een eigen prijslijst, zie hiervoor bruidstaart informatie. Mocht er in uw taartwens extra materiaal nodig zijn marsepein, fondant e.d, en daardoor de kosten hoger uit gaan vallen, dan wordt dat van te voren ALTIJD met u overlegd!
De bruidstaart: wat kost hij en hoe groot moet hij zijn? wedding-planet.nl.
Gemiddeld komt de prijs van een bruidstaart per persoon op ongeveer 650. Vermenigvuldig dit bedrag met het aantal gasten dat je hebt uitgenodigd op je bruiloft en je kunt zo uitrekenen wat jullie bruidstaart ongeveer zal gaan kosten. Houd er wel rekening mee dat banketbakkers vaak van een minimum aantal personen uit gaan.
Prijzen Taartje van Lot.
De prijs van een bruidstaart hangt natuurlijk helemaal af van uw wensen en het aantal personen. Bruidstaarten zijn vanaf 795, per persoon. Het is ook mogelijk om een proeverij te organiseren voor max. 4 personen om uw wensen door te spreken en natuurlijk te proeven. De kosten voor een proeverij zijn 30.
Taartencompany Prijzen Bruidstaarten.
De prijs per taartje is 1500, mochten jullie besluiten de bruidstaart bij ons te bestellen krijgen jullie 10 korting op de taart als het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan 150, exclusief bezorgkosten. Stuur een email met daarin de volgende gegevens.: de gewenste taart zie onderstaande prijslijst. de gewenste afbeelding of decoratie. de gewenste vulling. de gewenste tekst. de gewenste afhaaldatum of bezorgdatum. je naam, adres telefoonnummer. Afleveradres en aflevertijd. Naam en telefoonnummer van de contactpersoon op de locatie. Basistaarten rondvierkant, hart of bloem. vanaf 20 pers. afname 10 st. per stuk vanaf. afname 10 st. minicupcakes met basisversiering. afname 20 st. Roosje van marsepein, handgemaakt. Uniek handgeboetseerd bruidspaartje van fondant. gedetailleerd uitgewerkt zoals het bruidspaar eruit ziet op de trouwdag. Handgeboetseerd figuurtje van marsepein/fondant. per stuk vanaf. Fotoprint op taart. ook los verkrijgbaar 750., Standaard botercreme met vruchtenjam. smaak jam naar keuze. bv bosvruchten, aardbeien, frambozen. Vruchtjes door de creme/mousse/banketroom. bv mandarijntjes, kersen, aardbeien. Koek door de creme/mousse/banketroom. Tiramisu, alleen mogelijk voor taarten vanaf 20 personen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor kosten bruidstaart 50 personen