bruidstaart kosten
Taartencompany Prijzen Bruidstaarten.
De prijs per taartje is 1500, mochten jullie besluiten de bruidstaart bij ons te bestellen krijgen jullie 10 korting op de taart als het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan 150, exclusief bezorgkosten. Stuur een email met daarin de volgende gegevens.:
De bruidstaart: wat kost hij en hoe groot moet hij zijn? wedding-planet.nl.
Gemiddeld komt de prijs van een bruidstaart per persoon op ongeveer 650. Vermenigvuldig dit bedrag met het aantal gasten dat je hebt uitgenodigd op je bruiloft en je kunt zo uitrekenen wat jullie bruidstaart ongeveer zal gaan kosten. Houd er wel rekening mee dat banketbakkers vaak van een minimum aantal personen uit gaan.
Prijzen.
Bruidstaarten trio vanaf 750, euro per persoon. Let op: sweet table kun je bestellen alleen in combinatie met de bruidstaart. Just desserts vanaf 200 euro 750-1050, euro pp. All inclusieve vanaf 450 euro 1050-1800, euro pp. À la carte sweets. Mini-cupcakes vanaf 150, euro per stuk. Cupcakes vanaf 275, euro per stuk. Handgerolde cake pops vanaf 250, euro per stuk. Mini pies vanaf 200, euro per stuk. We bieden individueel verpakte lekkernijen aan, zoals gedecoreerde koekjes, cake pops, macarons, chocolaatjes, brownie bites, cake jars, cupcakes, mini cakes en meer. Bedankjes zijn 2-10 euro per stuk. Een persoonlijk bedankt kaartje van jullie voor jullie gasten is ook mogelijk tegen een kleine meerprijs. Bezorgkosten zijn gebaseerd op afstand. Er geldt een minimale bestelgrootte afhankelijk van de afstand. Amersfoort: 10 euro. LeusdenSoest, Hoevelaken, Bunschoten, Nijkerk, Barneveld: 15 euro. Utrecht, Hilversum: 20 euro. Amsterdam: 40 euro. Overige locaties op aanvraag. Afhalen in Amersfoort is altijd gratis. Taart plateau huur. Een taart plateau is net als de perfecte schoenen bij je mooiste jurk, het maakt het plaatje compleet. Bij Gebakkerij kunnen jullie een taart plateau huren, die perfect bij jullie taart past. Kosten zijn vanaf 750, euro per taart plateau per week een borg.
Kosten van de bruidstaart.
home alles over trouwen bruidstaart artikelen Kosten van de bruidstaart. Kosten van de bruidstaart. De prijzen van bruidstaarten variren enorm en zijn natuurlijk niet in de laatste plaats afhankelijk van de grootte. Vaak rekenen banketbakkers daarom prijzen per persoon. Ga dan uit van ergens tussen de 250, en 10 per persoon.
Droomtaarten Bruidstaarten.
Dan kunnen wij deze voor u verzorgen. Als jullie in het voorjaar of in de zomermaanden gaan trouwen is het verstandig om de bruidstaart ongeveer 2 maanden van te voren te bespreken. De kosten voor een bruidstaart zijn 495, p.p.
Kosten van een bruidstaart. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter.
Op deze manier kunt vooraf kennis maken met uw bruidstaart. De kosten van een proeftaartje liggen tussen de 10 en 15 euro. U kunt er eventueel ook meerdere bestellen, en wanneer u besluit bij ons te bestellen dan zullen we dus kosten van het proeftaartje hier eventueel weer van aftrekken.
Bruidstaarten Ma Bella Cakery.
Wilt u uw bruidstaart bestellen in de regio buiten Almere of Amsterdam, neem dan gerust contact met ons op voor informatie over het bezorgen van uw bruidstaart. Neem contact op! Benieuwd hoe wij dat keer op keer ons daarin bewijzen?
Prijzen Taartje van Lot.
De prijs van een bruidstaart hangt natuurlijk helemaal af van uw wensen en het aantal personen. Bruidstaarten zijn vanaf 795, per persoon. Het is ook mogelijk om een proeverij te organiseren voor max. 4 personen om uw wensen door te spreken en natuurlijk te proeven. De kosten voor een proeverij zijn 30.
Kasteel Geldrop Bruidstaart.
We rekenen in dat geval wel bruidstaartservice a 165, per persoon voor het koelen, aansnijden, bordjes en bestek voor deze taart. Het is aan te raden om minimaal twee maanden voor de bruiloft een bruidstaart te kiezen. De prijs van de bruidstaart is afhankelijk van een aantal factoren.
Het proces van een bruidstaart bestellen Sugarlips Cakes.
Om de datum te bevestigen vragen wij een aanbetaling van 50% van de totale kosten. Twee weken voorafgaand aan jullie bruiloft betalen jullie de overige 50%. Bekijk hier onze algemene voorwaarden. The Sweetness Starts. Wij hebben nu alles wat we nodig hebben en gaan aan de slag om een heerlijke én prachtige bruidstaart te maken voor jullie bruiloft.

Contacteer ons

Op zoek naar bruidstaart kosten?