workshop bergen op zoom
Graffiti workshop Bergen op Zoom Graffiti Workshops.
Graffiti workshop Bergen op Zoom. Een Graffiti workshop Bergen op Zoom of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren. Spelenderwijs leren wij je alle graffiti technieken, en komen we samen tot een prachtig eindresultaat!
Workshops en cursussen in Bergen op Zoom Cursussen-en-workshops.nl.
Bergen op Zoom, Noord-Brabant. Bergen op Zoom. Workshop pannenlap haken beginners. Workshop pannenlap haken beginners. Deze workshop is ideaal voor de beginnende hakers onder ons maar zeker ook heel leuk voor de wat meer getrainde crafters. Tijdens deze workshop leer je de basistechnieken van het haken.
WORKSHOPS BERGEN OP ZOOM OF OP LOCATIE MILK PAINT FUSION PAINT FUSION PAINT MILK PAINT WORKSHOPS MEUBELS BERGEN OP ZOOM.
Locatie: Ruby Wonen, Bosstraat 12 in Bergen op Zoom. Workshop restylen met Fusion Paint. Fusion Mineral Paint is een en prachtig verfmerk met meer dan 50 kleuren, waar je meubels weer een nieuwe look mee kunt geven. Benieuwd wat je met deze verf allemaal kunt?
Cursussen workshops.
Vrij Intuïtief schilderen. Volg ons op social media. Blijf op de hoogte. Zoek een ander UITpunt. Bergen op Zoom. Bergen op Zoom. UITpunt Bergen op Zoom. 4600 AC Bergen op Zoom. Maandag, dinsdag en donderdag via telefoonnummer: 0164 21 82 20.
Workshop Bergen op Zoom, Workshops Bergen op Zoom, Bergen op Zoom workshop, Bergen op Zoom Workshops, Workshop teambuilding Bergen op Zoom, Workshop Vrijgezellenfeest Bergen op Zoom, Workshop Bedrijfs
De leukste workshops voor teamuitjes in Bergen op Zoom! Workshop Teamuitje in Bergen op Zoom. De leukste workshops voor teamuitjes in Bergen op Zoom! Workshop Cheerleading in Bergen op Zoom Meer. met echte pompons! Workshop Cheerleading in Bergen op Zoom.
Creatieve workshops bij Simpel Puur Simpel en Puur.
In ons atelier aan huis worden de workshops gegeven. Herelsestraat 52 te Heerle NB tussen Roosendaal Bergen op Zoom. Hierbij geldt een maximaal aantal personen van 10. Ook is het mogelijk een workshop op locatie door heel Brabant te boeken.
Workshop Chocolade Maken VVV Brabantse Wal.
Workshop Chocolade Maken. Bergen Op Zoom. Wat je ook te vieren hebt, chocolade bewerken is een ontspannende en gezellige bezigheid. Je kunt kiezen uit diverse workshops afhankelijk van de grootte van je gezelschap. Je wordt hartelijk ontvangen bij Hotel De Draak in Bergen op Zoom.
Groepsuitjes bergen op zoom bij Las Fiestas Del Mundo.
Groepsuitjes Bergen op Zoom. All 16 / Bergen op Zoom 16. The Escape Dinner. Wie is de Mol aan tafel. Vrijgezellen Arrangement Bergen op Zoom. Shared Dining Tour. De slag om Bergen op Zoom. Oud Hollandse Spellentocht. Eten en drinken Bergen op Zoom. Workshop Tai Chi.
Coaching, Bewustwording Creatieve impuls workshops in Bergen op Zoom.
Locatie: Dahliastraat 56 ingang achterzijde, 4613DP te Bergen op Zoom. Tijdens een CreaDynamische workshop gaan we op ontdekkingstocht door jouw binnenwereld, een reis van bewustwording en zelfontdekking. Dit doen we door het aanspreken van onze creativiteit, intuïtie en het onderbewuste.
Creatieve Uitjes Bergen op Zoom WegmetdeBaas.nl.
Op WegmetdeBaas kunt u meerdere uitjes met elkaar vergelijken. Vraag direct meer informatie aan over creatieve bedrijfsuitjes in Bergen op Zoom. First Choice Events: Workshop IJssculpturen Met de winter voor de deur wordt het hoog tijd voor een typisch winter uitje.

Contacteer ons

Resultaten voor workshop bergen op zoom