de berk bergen op zoom high tea
Brasserie de Berk Restaurant Bergen op Zoom Facebook 599 recensies 103 foto's.'
Plaatsen Bergen op Zoom Restaurant Brasserie de Berk. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt. Marco van Tilborg. 17 december 2017. Laatst een High Beer gedaan, maar was niet helemaal super.
Brasserie de Berk lunchen lekker en altijd vers.
Arrangementen Gastrobar De Moor.
High Tea de Moor. een glas Cava en elke gang een extra gerechtje. Deze arrangementen zijn alleen verkrijgbaar op reservering voor minimaal 2 personen. Niet te reserveren tijdens evenementen. Het exacte aantal kan tot een uur van tevoren aan ons doorgegeven worden. Hierna zal het door u gereserveerde aantal worden doorberekend bij een lagere opkomst. Vraag ons gerust naar meer informatie. Voor reserveringen kun je telefonisch contact met ons opnemen. Bel ons op 0164 21 11 19. Ontvang als eerste de heerlijkste aanbiedingen en het laatste nieuw s. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf eenvoudig op de hoogte van de nieuwste gerechten op de menukaart, scherpe voordeelacties, niet te missen evenementen en gezellige arrangementen. Dinsdag t/m zondag is Gastrobar De Moor geopend vanaf 11.00 uur. Op maandag zijn wij gesloten. Locatie, parkeren en routebeschrijvin g. Klik op de plattegrond voor de route. Gastrobar De Moor is gelegen in het hart van het centrum van Bergen op Zoom.
High Tea Brasserie de Berk.
Dit is inclusief alle thee, maar exclusief alle overige drankjes. Heeft u interesse of vragen over onze High Tea. Laat het ons weten via 0164 23 87 51 of stuur ons een berichtje. Graag 1 dag van te voren reserveren.
high tea Reizigersbeoordelingen Brasserie de Berk TripAdvisor.
Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. high tea Brasserie de Berk. Bergen op Zoom. Restaurants in Bergen op Zoom. Brasserie de Berk. Beoordeling van Brasserie de Berk. Brasserie de Berk. Bemmelenberg 21, 4614 PG Bergen op Zoom, Nederland.
Brasserie De Berk Bergen op Zoom.
Leuk om in gezelschap van een aantal vrienden en/of vriendinnen te genieten van een meer dan fraaie high tea. 4614 PG Bergen op Zoom. 31 0164 23 87 51. Zelf een review plaatsen. Voor deze gelegenheid zijn nog geen reviews ingediend. Schrijft u de eerste? Voeg uw review toe voor Brasserie De Berk.
Brasserie de Berk, Bergen op Zoom OverUIT.nl.
beschrijving foto's' locatie beoordelingen. toevoegen Brasserie de Berk. 80, 20 beoordelingen. Wij hebben hier een high tea gedaan, was superlekker, heerlijk soepje vooraf groot assortiment met allerlei hartige en zoete hapjes.Regelmatig kwam de bediening langs om heet water te brengen voor de thee.Prachtige ambiance erg sfeervol en vriendelijk personeel.We komen hier zeker vaker terug! 5 sep 2015 0000.: Binnen te krappe tafels of te grote borden. We konden elkaar en de serveerster nauwelijks verstaan. Kraanwater voor mijn zoontje besteld maar spa blauw 220, in rekening gebracht zonder mededeling vooraf. Zeer taaie broodjes. Salade zonder garnalen besteld maar wel de de volle mep op de rekening.
dinnersite banner.
De Berk in Bergen op Zoom Eet.nu.
op 12 januari 2018. High tea zou ik niet aanbevelen omdat er bijna geen zelfgemaakte gerechtjes waren. Soep is wel zelfgemaakt maar de rest is 1 groot plateau met chocolade en een paar hartige hapjes. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Saskia 9 punten. op 17 december 2017. Lekker eten en lief en behulpzaam personeel! Voor ons de 2 en allebei in de winter maar wat een romantische aanrader! Zeker in zon skihutje. De Berk 72., West-Europees Bergen op Zoom.
Lunchen in Bergen op Zoom lekker en altijd vers! Brasserie de Berk.
Wij serveren heerlijk zuurdesembrood, salades, vis en vlees gerechten. Of gewoon lekker borrelen met wat fingerfood kan ook. We schenken verschillende prachtige wijnen en h ebben ook een ruime keuze uit verschillende bieren. Bekijk onze menukaart! Kids en lekker zoet.

Contacteer ons

Meer resultaten voor de berk bergen op zoom high tea