tea zone maastricht high tea
Teazone, Maastricht Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
De High Tea was zeer. 11 oktober 2017 beoordeeld. Vooral in de zomer een must-do. In de zomer en met lekker weer heeft Teazone by far het mooiste dakterras van Maastricht. Dit is echt een onontdekt pareltje en kan ik iedereen aanraden.
Teazone Maastricht.
High tea catering regio Den Helder. De leukste plek van Maastricht voor een afternoon tea is toch echt Teazone. 6211 HR Maastricht. 043 311 32 46. Royal afternoon tea. Zelf een review plaatsen. Voor deze gelegenheid zijn nog geen reviews ingediend.
Teazone laulalicious.
Ok, ik ben kieskeurig, dat weten jullie inmiddels. En ik vind gewoon vaak dat zaakjes zich makkelijk van een high tea afmaken. Dat is jammer, het moet juist een beleving zijn. Gelukkig hebben we zon zaakje gevonden. Teazone in Maastricht!
Teazone Startpagina Facebook.
Heerlijk rustig en ontspannen van een geweldig uitgebreid e high tea genoten! 11 december 2017. Gezellighe id kent geen grenzen, lekkere sfeer goede en vriendelij k bediening. 6 november 2016. Toen ik op zaterdag 5 november 2016 samen met een aantal buitenland se vrienden een aangeklede kop thee wilde gaan drinken bij Tea Zone bleek dit theehuis volzet te zijn. Dit is geen probleem en geeft alleen maar aan hoe populair deze gelegenhei d is. Toen ik aan de eigenaar meneer met krulletjes vroeg of we dan wat gebak to-go konden kopen werd ik afgesnauwd door hem en kreeg ik een wij" zijn geen bakkerij" toegebeten. Toen ik rustig aangaf dat ik dit niet klantvrien delijk vond werd ik door hem uitgeschol den. Ik ben er even niet goed van geweest en ik vond het lastig om uit te leggen aan mijn buitenland se vrienden, hoewel ik zichtbaar ontzet was. Niemand verdient het om zo behandeld te worden; niet in de relatie klant uitbater als mens-tot-m ens. Heel teleurstel lend. Erg geschrokke n. Teazone heeft het bericht van Laila Claessen gedeeld. 11 november 2017. Laila Claessen aan Vegan Maastricht.
Teazone in Maastricht Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Maastricht /. Teazone in Maastricht. Koestraat 9 6211 HR Maastricht Nederland Kaart.
High Tea Maastricht TEAZONE.

Contacteer ons

Op zoek naar tea zone maastricht high tea?