bruidstaart prijslijst
Benieuwd naar kosten bruidstaart? Welkom bij Jan Banket.
Wij willen je hierbij graag helpen. Vul gerust onderstaand contact formulier in om een vrijblijvend advies gesprek aan te vragen. Wat kost een bruidstaart? De prijzen van de bruidstaart zijn voor een gemiddelde bruidstaart vanaf 4.95 tot 695, per persoon.
Kosten van een bruidstaart. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter.
3 lagen 3d Amsterdam Fashion Week analytics assepoester Auto baby baby reveal Babyshower banketbakkersroom bedrijven beestjes bert en ernie bloemen Bruidstaart bruidstaarten bruiloft bumba cupcakes daniëlle diego feestje gender reveal huwelijk huwelijksfeest k3 kindertaarten mega mindy mega toby mini cupcakes parelmoer piratentaart prinsessentaart Pussy DeLuxe roze rozen stapeltaart statistieken Sterren taart taarten trouwen trouwerij verjaardag zandkasteel.
Bruidstaarten Bakkerij VonckenBakkerij Voncken.
5 lagen gr. 8 lagen gr. De luxe op elkaar. 3 lagen gr. De bruidstaart kan per laag verschillend gevuld worden. Om alvast een voorproefje te nemen, kunt u onderstaande smaken bestellen in de vorm van een mini bruidsgebakje 1.99.
Taart van Bregje Prijzen Informatie.
Voor bruidstaarten geldt een minimum bestelbedrag van 250. Voor alle overige bestellingen hanteren wij een minimum bestelbedrag van 75. Voor 35, is het als bruidspaar mogelijk een proeverij te laten verzorgen, waar je minimaal 6 verschillende smaken mag gaan proeven.
Droomtaarten Contact/prijzen.
Wilt u een bestelde bruidstaart annuleren dan kan dit tot 1 maand voor de bruiloft. Wilt u een kinder taart annuleren dan kan dit tot 1 week van te voren. Indien u een taart besteld gaat u akkoord met deze voorwaarden.
Prijslijst Taart op Maat BAKATELIER.
De gezelligste taartwinkel in Breda! Prijslijst Taart op Maat. Enkellaags taarten vanaf 12 personen 300, p.p. Stapeltaarten vanaf 20 personen 325, p.p. Je kunt kiezen uit ronde en vierkante taarten, mocht je liever een hart, bloem of andere vorm willen informeer dan naar de mogelijkheden.
Taartencompany Prijzen Bruidstaarten.
De prijs per taartje is 1500, mochten jullie besluiten de bruidstaart bij ons te bestellen krijgen jullie 10 korting op de taart als het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan 150, exclusief bezorgkosten. Stuur een email met daarin de volgende gegevens.: de gewenste taart zie onderstaande prijslijst.
Cabolicious Bruidstaarten uit Rotterdam Cupcakes High Tea.
Bruidstaarten Tilburg Cake 5 Exclusive Cakes.
We vinden het leuk om te weten voor wie we een bruidstaart gaan maken. Daarom ontvangen we jullie graag in ons atelier/bakkerij, zodat we tijdens een persoonlijk gesprek de wensen voor de taart kunnen bespreken. De bespreking is uitsluitend op afspraak zodat we de volledige aandacht voor jullie hebben.
Prijzen / Bestellen Specialty Cakes.
De meeste aanstaande paren die de bruidstaart door ons willen laten maken boeken eerst een bruidsproeverij. Wij vinden dat ook erg fijn, want zo kunnen we laten zien en proeven wat er aan mogelijkheden is, krijgen wij een beeld van het bruidspaar en hun wensen én kunnen we samen het ontwerp maken van de bruidstaart, want er zijn zoveel mogelijkheden en natuurlijk wil elk bruidspaar een unieke taart, maar vooral ook helemaal zoals ze het zelf willen!

Contacteer ons

Op zoek naar bruidstaart prijslijst?