bruidstaart toppers laten maken
Bijzondere toppers voor je bruidstaart.
Deze stekertjes worden vaak gebruikt op cupcakes. Maar waarom niet gebruiken op je bruidstaart? Eén enkel exemplaar, of gezellig de hele bovenkant van je taart vol prikken voor een echt wow-effect? Je kunt ze voor alle stijlen gebruiken: vintage, boho, glamour, modern, frivool, romantisch. En het leuke is, ze zijn ook heel gemakkelijk zelf te maken met materialen die je misschien zelfs nu al in huis hebt. Satéprikkers, papier, waterballonnetjes, stukjes stof, scrabbleblokjes. Credits: Etsy, 100layercake, Style me Pretty. Houd je niet van al te opvallend, dan zijn deze ijzerdraadtoppers misschien iets voor jou. Deze toppers hebben een luchtige, onopvallende verschijning, maar geven wel net dat beetje extra. Ze zijn er met heel veel toepasselijke, algemene teksten. Maar op aanvraag kan je ze ook laten personaliseren of ga zelf creatief aan de slag!
GEPERSONALISEERDE BRUIDSTAARTTOPPER TAARTTOPPER STUDIO. Facebook. Instagram.
Afwijkende maat verkrijgbaar; omdat wij alles zelf ontwerpen en fabriceren kun je gemakkelijk en snel een afwijkende maat bestellen. Als je hier gebruik van wilt maken stuur je een email naar hello@taarttopperstudio.nl of bel je ons op 030-2270937. Spoedbestellingen zijn mogelijk; bel ons op 030-2270937 of mail ons op hello@taarttopperstudio.nl. Ruilen retour sturen; specifieke op maat gemaakte toppers kunnen niet retour worden gestuurd. De kans dat een ander bruidspaar precies deze topper wenst, zelfde afmeting en zelfde kleur is heel klein. In het echie zien; kom dan gewoon langs bij ons op kantoor, en check alle toppers in levende lijve en kies welke het beste bij jullie bruiloft en bruidstaart past.
De mooiste taarttoppers voor jullie bruidstaart Trouwartikelen.nl.
Denk er dus goed over na wat jullie bruidstaart past. Bruidstaart toppers laten maken. Zit er tussen alle bruidstaart toppers toch niet de perfecte bruidstaart topper die jullie op de taart willen hebben, dan is er ook nog een mogelijkheid om bruidstaart toppers te laten maken.
Home.
bruidstaart en/of cupcakes? Of wat dachten jullie van een prachtige sweet table volledig in stijl van jullie bruiloft? is gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten, cupcakes sweet tables. Alles wordt met veel passie en creativiteit door ons ontworpen en bereid.
Exclusieve taarten Gebakkerij Cake Design.
Vanaf het allereerste contact is alles boven verwachting verlopen. Het uiteindelijke resultaat op onze trouwdag was overweldigend. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook zeker qua smaak. Onze bruidstaart was prachtig en de smaak was voortreffelijk! Heel veel complimenten voor ontvangen!
Creatieve, goedkope en makkelijk te maken taarttoppers.
Deze toppers zijn toch wel enorm schattig. De fotos zorgen ervoor dat je taart heel persoonlijk wordt. Heb je meerdere taarten op je bruiloft, gebruik dan meerdere fotos! Dan kunnen je gasten naast smikkelen van de taart, ook nog eens naar de selfie kijken die je op jullie eerste date maakte. Foto: Elise Drenthe van Lolas Events. Deze topper is heel makkelijk zelf te maken.
Een persoonlijke taarttopper bij jullie huwelijk Trouwshop.com.
Aan dit bedrijf zal het niet liggen om jullie bruiloft nog persoonlijker te maken. Ze staan er klaar voor, werken snel en denken in alles met jullie mee. Dit wordt zeker geen kers, maar een topper op jullie bruidstaart. Geplaatst door Gerard Bol.
Gepersonaliseerde taarttoppers Trouwartikelen.nl.
Bekijk op Trouwartikelen.nl welke bruidstaart toppers je bij ons kunt laten maken. Wij hebben ook een uitgebreid aanbod aan veel verschillende standaard taarttoppers en bruidstaart versiering. Voor inspiratie om bruidstaart toppers te laten maken, lees ook onze blogs over taart toppers.
Bruidstaart inspiratie door Wishes and Weddings.
Er zijn zelfs mogelijkheden om jullie na te laten maken. Dat is toch even wat anders dan de simpele poppetjes die je vaak zien als bruidstaart topper. Het kunnen wel net deze kleine details zijn die de bruiloft steeds duurder maken.
Leuk idee: Polaroid taarttopper Bruiloft Inspiratie.
Een taarttopper maakt de bruidstaart helemaal af. Natuurlijk kun je er een kopen die speciaal voor bruiloften is bedoeld, maar het is nog leuker om je eigen taarttopper te maken. Dit kun je bijvoorbeeld doen met één of meer leuke polaroidfotos van jullie samen. Je zou deze fotos bijvoorbeeld tijdens de verlovingsshoot kunnen laten maken.

Contacteer ons

Meer resultaten voor bruidstaart toppers laten maken