bruidstaart prijzen
Kosten van een bruidstaart. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter.
De prijzen van de bruidstaarten zijn soms net zo geheimzinnig als wanneer je op zoek bent naar vliegtickets of vakanties. De meest gerenommeerde bakkers zijn maar al te gulzig met fotos, maar een prijs is vaak nergens te vinden. Sterker nog, wanneer er naar gevraagd wordt, weigert men vaak zelfs per email een prijs te noemen. Dan hebben ze liever dat je eerst persoonlijk langs komt in de winkel. Omdat wij bij de Cake Company net zon hekel aan dit soort praktijken hebben zullen wij u sowieso altijd per email een prijs geven. Toegegeven, een bruidstaart blijft maatwerk, maar een realistische richtprijs is altijd mogelijk.
Bruidstaarten.
Deze bruidstaart kan uiteraard uitgebreid worden met kleine taarten als u meer gasten verwacht. Ook tot de mogelijkheden behoren onze bruidspetitfours. Wij maken uw bruidstaart geheel naar wens, in alle soorten en maten. Neem contact met ons op via 0299-423714 of via bestellingen@mastenbroek-banket.nl. Benieuwd naar onze prijzen?
Bruidstaarten wat kost een bruidstaart tips trends voorbeelden zelf maken.
Maak een statement met een taarttopper! Prijzen van een bruidstaart. De prijzen kunnen erg verschillen. Dit zit in de soort en smaak, en taart met marsepein is duurder als overgoten met chocolade. Ook de opbouw en het werk van de taart, is de taart erg bewerkelijk met veel marsepeinen of suiker roosjeszal, dat een stuk duurder zijn, als dat je de decoratie doet met b.v. Je moet rekenen dat een gemiddelde bruidstaart vanaf p.p 300, tot 1000, euro kost.
Taartencompany Prijzen Bruidstaarten.
De prijs per taartje is 1500, mochten jullie besluiten de bruidstaart bij ons te bestellen krijgen jullie 10 korting op de taart als het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan 150, exclusief bezorgkosten. Stuur een email met daarin de volgende gegevens.: de gewenste taart zie onderstaande prijslijst. de gewenste afbeelding of decoratie. de gewenste vulling. de gewenste tekst. de gewenste afhaaldatum of bezorgdatum. je naam, adres telefoonnummer. Afleveradres en aflevertijd. Naam en telefoonnummer van de contactpersoon op de locatie. Basistaarten rondvierkant, hart of bloem. vanaf 20 pers. afname 10 st. per stuk vanaf. afname 10 st. minicupcakes met basisversiering. afname 20 st. Roosje van marsepein, handgemaakt. Uniek handgeboetseerd bruidspaartje van fondant. gedetailleerd uitgewerkt zoals het bruidspaar eruit ziet op de trouwdag. Handgeboetseerd figuurtje van marsepein/fondant. per stuk vanaf. Fotoprint op taart. ook los verkrijgbaar 750., Standaard botercreme met vruchtenjam. smaak jam naar keuze. bv bosvruchten, aardbeien, frambozen. Vruchtjes door de creme/mousse/banketroom. bv mandarijntjes, kersen, aardbeien. Koek door de creme/mousse/banketroom. Tiramisu, alleen mogelijk voor taarten vanaf 20 personen. hierin zijn geen rauwe eieren verwerkt. Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Trouwen? Bruidstaart bestellen Bakker van Maanen.
Tja, en met zon onvergetelijke dag in het vooruitzicht, wil je natuurlijk niets aan het toeval overlaten. Zeker weten dat jullie straks op de mooiste dag van jullie leven ook dé mooiste bruidstaart hebt staan? Laat m dan maken door onze gepassioneerde banketbakkers!
Prijzen Bruidstaart met Doperwtjes.
Foto gedrukt op professioneel papier.: Exclusief zijn de reiskosten. Er is bij ons altijd de mogelijkheid om een offerte op maat te maken. Overleg met ons je budget en vraag naar de mogelijkheden. 2016 Bruidstaart met Doperwtjes. Voor spontane portret bruidsfotografie.
Bruidstaarten www.cake-to-go.nl.
Wilt u meer informatie of een afspraak maken stuur dan een email naar info@cake-to-go.nl, vermeld de trouwdatum, trouwlocatie voor de bruidstaart en jullie beide namen. Er zijn zoveel mogelijkheden voor een bruidstaart en ieder bruidspaar heeft zijn eigen wensen. Wij willen u graag een indicatie geven van de prijzen van een bruidstaart van Cake-to-go.
Prijzen.
Omdat elke bruidstaart, sweet table en bedankje uniek is, kunnen we de exacte prijs pas geven nadat we alle details besproken hebben. Omdat het toch handig is te weten wat het ongeveer kan worden, vinden jullie hieronder de vanaf prijzen.
Bruidstaart bestellen / prijzen.
Bruidstaart bestellen / prijzen. Bij een bruiloft hoort natuurlijk een mooie bruidstaart. Als jullie bij mij jullie bruidstaart bestellen, dan maken we eerst een afspraak om te bespreken wat jullie wensen zijn. Je kunt dan wat lekkers proeven om een beetje een idee te krijgen van de mogelijkheden.
Taartjes van An Taartinfo vullingen bruidstaart prijzen bestelinformatie.
Omdat elke taart op maat wordt gemaakt is het bijna onmogelijk om standaard prijzen te hanteren. Neem voor een prijsopgaaf gerust contact op. Naked Cakes Naked cakes, of wel bruidstaarten. Bruidstaart met een betekenis Joram en Mai kwamen bij mij op bezoek.

Contacteer ons

Zoeken naar bruidstaart prijzen